Partnerska in družinska terapija

Partnerski odnos je prostor med dvema posameznikoma, ki ga v začetku napolnjuje romantika, ki čez čas zbledi in med partnerja se lahko naseli strah, žalost, jeza in osamljenost. Pomembno je, da ne izgubita upanje in želje po boljšem odnosu. Partnerska terapija ponuja učenje boljšega sporazumevanja, ki omogoča soočenje z lepimi in manj lepimi stvarmi, ki jih prinašamo v partnerski odnos. Partnerska terapija nas vzpodbuja in uči kako postati boljši partner in s tem tudi sami osebnostno rastemo.

Partnersko terapija je namenjena  partnerjem, ki bi želeli razviti ali izboljšati partnerski odnos ali rešiti stiske in težave v partnerskem odnosu. Terapija poteka praviloma na 14 dni po 90 min, na način, da imata partnerja pogovor s partnerskim terapevtom. Predlagamo cikel 12 terapij.

Partnersko terapijo izvaja Majda Marinšek, univ. dipl. soc. del., Imago partnerski terapevt v superviziji.

Na partnersko terapijo se lahko prijavite na e-mail: svetovalni.center-mb@guest.arnes.si ali na tel.št. 02/234 97 00. Za dodatne informacije smo dosegljivi na tel.št. 02/234 97 04 ali na e-mail: majda.marinsek@guest.arnes.si

DOSTOPNOST
Scroll to Top

Imam vprašanje...