logo


Začetek Prostovoljstvo

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

Prostovoljci PDF Natisni E-pošta

indent1 Name čakajo otroške oči: Prostovoljno delo kot oblika druženja in pomoči otrokom in mladostnikov v vrtcih in v šoli

Vabimo prostovoljke in prostovoljce (dijak, študentje), da svoj čas, izkušnje in znanje namenijo otrokom v vrtcu in šoli. Če vas zanima druženje z otroki, individualno ali z manjšo skupino, navežemo kontakte med vami in otroci po vrtcih in šolah. Naše prostovoljke in prostovoljci se ponavadi dobivajo z otroki na šoli ali v vrtcu, pri nas na centru ali pri njih doma, običajno se družijo enkrat tedensko po eno uro. Z njimi se igrajo in razvijajo medsebojne odnose. S svojim pristopom pomagajo otrokom premagovati ovire v šoli ter jim nudijo bogato izkušnjo druženja. Prostovoljcem zagotavljamo podporo in vodenje, omogočamo redna srečanja z mentorjem.

 

 SE VIDIMO JESENI!


Mentorica: mag. Alenka Zupančič Danko, profesorica defektologije

Aljaž Tulimirović, pedagog in sociolog kult.

Kontakt: pokličite ali pišite  234 97 07 (Alenka Zupančič Danko), e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali

(02) 2349703 (Aljaž Tulimirović), e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

 

 

 

 

Prostovoljstvo_MB_baner

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 

 

 

 

moja starsa naslovnica

Ekran Naslovnica

Anksioznost naslovnica 

Dispraksija naslovnica 

NSUT naslovnica 

Disgrafija naslovnica 

ODS

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna

 

 

 

 


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.