logo


Začetek

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

70 letnica Svetovalnega centra za otroke, mladostnike in starše Maribor PDF Natisni E-pošta

Spoštovani!

Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor je bil ustanovljen davnega leta 1952 in letos praznuje 70 - letnico delovanja. Ob tej priložnosti bomo v tretjem tednu oktobra 2022 pripravili različna predavanja, delavnice in izobraževanja, praznovanje pa bo 20. oktobra 2022 zaključilo slavnostno strokovno srečanje z naslovom »70 let za prihodnost mladih in miru«. Na tem srečanju bomo gostili eminentno predavateljico prof. dr. Renato Salecl in organizirali okroglo mizo z našimi najtesnejšimi sodelavkami in sodelavci s področja šolstva, zdravstva in socialnega varstva.
Vljudno vabimo vse, ki z nami sodelujete ali ste kakorkoli drugače povezani s Svetovalnim centrom Maribor, da skupaj praznujemo ta visoki jubilej.
Več informacij bo dostopnih na spletni strani Svetovalnega centra Maribor ali na telefonski številki 02/2349 - 700, vabilo s podrobnostmi pa bomo posredovali v začetku jeseni.
Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo!

V imenu kolektiva Svetovalnega centra Maribor:
mag. Tadeja Batagelj

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 

 

 

 

moja starsa naslovnica

Ekran Naslovnica

Anksioznost naslovnica 

Dispraksija naslovnica 

NSUT naslovnica 

Disgrafija naslovnica 

ODS

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna

 

 

 

 


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.